TAM KÜRE OTOMATİK ÇEKİLİŞ MAKİNELERİ

Tam küre otomatik çekiliş makineleri genellikle sürekli çekiliş yapma ihtiyacı bulunan örneğin tasarruf finansman sektörü ,casino ve piyango idarelerinin tercih ettiği makine türleridir. PLC yazılımlı olarak ürettiğimiz bu tip çekiliş makineleri hızlı ve hatasız bir şekilde çalışmaktadır. İlgili firmaların çekiliş sistemlerine uygun bir şekilde tasarlanmaktadır. Yarım küre çekiliş makinelerine göre daha yüksek maliyeti vardır.

 Çekiliş makinesi 360 top kapasiteli olup tur sayısı   ve   çevirme  hızı ayarlanabilmektedir.
Katılım Evim firması için üretmiş olduğumuz tam otamatik çekiliş makinesi . Tur sayısı ve hızı Ayarlanabilmektedir. içinde bulunan karıştırma kolu farklı bir yöne kürenin tamamı farklı bir yöne dönerek çok iyi bir karıştırma elde edilmektedir.
Karıştırma kollu  tam otomatik  çekiliş makinesi
Fuzul Ev için ürettiğimiz tam küre çekiliş makinesi arka kısmı boş olacak şekilde tasarlanmıştır. Yine hem karıştırma kolu hem küre birbirinden bağımsız bir şekilde hareket etmektedir. 6-7 saat süren çekilişleri için özel olarak tasarlanmıştır.
Kameralı çekiliş makinesi
PLC yazılımlı bu  çekiliş makinesi 2sn aralıklarla  çekiliş gerçekleştirmektedir.
kameralı otomatik çekiliş makinesi 2 saniye içerisinde çekiliş yapmaktadır. Bir önceki makinede bu süre 5 saniye sürüyordu . Çekiliş sayısı 4000 e yakın olduğu için daha hızlı çekiliş yapan bir makine ürettilk
Motorlu çekiliş küresi otomatik. Çekiliş makinesi tam otomatik hızlı
Çekiliş makinesi Kurulum sonrası görsel
Motorlu  çekiliş makinesi
100 top kapasiteli tam küre çekiliş makinesi hediye dağıtımı için açılır kapanır toplarla çalışan bir çekiliş makinesi